Vier je vakantie bij ons!

Salut!

We gaan inmiddels al ons 6e jaar in de Morvan in, en ons 3e zomerseizoen op onze stek in Frétoy. OK, het is nog februari, maar de narcissen zijn al uit en de vogels hebben de lente aangekondigd, dus we kijken al weer uit naar het mooie weer! Vorig jaar hebben we hard gewerkt om onze plek ook te kunnen delen met anderen. We hebben een mooie staanplaats voor de yurt gemaakt waar mensen hun vakantie kunnen komen vieren. Het afgelopen seizoen was erg succesvol, alle gasten waren laaiend enthousiast! Lees verder voor een speciale kortingsactie.

Ook komend seizoen zijn we weer open, en we wilden jullie erop attenderen dat je de yurt kunt boeken vanaf 23 april. Minimum aantal nachten is 7, prijs is €44,- p.n. in het laagseizoen, €49,- p.n. in het hoogseizoen. Hij is geschikt voor 2 volwassenen met evt. 2 kinderen. Er is een apart toiletgebouwtje met douche en composttoilet. Klik hier meer foto’s.

Boek vóór 15 maart en je krijgt 10% korting! Klik hier om ons een mailtje te sturen (dus niet via Airbnb boeken).

En naast de yurt verhuren we dit jaar ook de bus! We zetten hem op een mooi plekje, de binnenkant krijgt een grondige opfrisbeurt, hangmatje en picknicktafel erbij… Hier hebben we dus nog geen foto’s van maar hij kan wel al geboekt worden. Je kunt er helaas niet mee rijden, maar wel in kamperen. Prijs is €34,- p.n. in het laagseizoen, €39,- per nacht in het hoogseizoen. Je maakt gebruik van dezelfde douche en toilet als de yurt gasten. Hij is geschikt voor 2 volwassenen, evt. met 2 oudere kinderen vanwege de (supertoffe!) slaapplaats in de daktent. Beschikbaar vanaf 30 mei.

Kortingsactie geldt ook voor de bus!

Voor wie nu denkt “Waar zitten ze ook al weer?”: we wonen in de gemeente Cussy en Morvan, in het regionaal Parc du Morvan. Het is een prachtig heuvelachtig en groen natuurgebied, ideaal om te wandelen, mountainbiken, of oude stadjes en rustige meertjes te bezoeken. Op één dag rijden van Nederland. We hopen jullie dit jaar te zien!

Bisous,

Lisa, Stef, Frida en Nora

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.